Skip to content

Ediţia I – Descriere

„LICEUL „GRIGORE TOCILESCU” MIZIL, UN LICEU EUROPEAN”, Televiziunea TVRM

Miercuri, 30.01.2008, Liceul “Grigore Tocilescu” a sarbatorit a 2-a editie a Zilei Liceului, cu ocazia Sf.Grigorie Teologul.

Personalitati culturale numeroase au fost prezente: scriitorii Corneliu Leu si Nicolae Dragos, secretarul general UNESCO, Alexandru Mironov, prof.univ.dr. Corneliu Berbente, fost decan al Universitatii Politehnice Bucuresti, actualmente seful catedrei de aeronautica a UPB , inspectorul scolar general Gheorghe Matei, inspectorul scolar general adjunct Gheorghe Borovina, Doru Dumitrescu, inspector în MedC, protoiereul Stefan Musat etc.

A fost inaugurat cu acest prilej cochetul Centru de Documentare si Informare – C.D.I. al scolii, destinat elevilor, profesorilor si membrilor comunitatii locale. Panglica a taiat-o domnul inspector scolar general Gheorghe Matei.

Concursul national de Poezie, Epigrame si Calambururi “Romeo si Julieta la Mizil” a fost finalizat prin premierea facuta. Au fost prezenti participanti din aproape toata tara. De la Vatra Dornei la Targoviste. De la Iasi la Campina. Finalul… finalei a fost si mai placut, cand poetii au tacut, poezia a inceput sa „vorbeasca”. Restaurantul Alexandra Cafe” a fost o gazda foarte placuta.